aanmelding breicursus

 

 

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden voor de breicursus. Na aanmelding ontvang je per e-mail of telefonisch bericht of er nog plaats is. En zo ja, dan geef ik ook informatie over de betaling van het cursusgeld. De aanmelding is definitief op het moment dat ik het cursusgeld heb ontvangen.

Je krijgt zo snel mogelijk reactie op je aanmelding en in elk geval binnen 1 werkdag. Heb je dan nog geen bericht ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Stuur in dat geval even een berichtje via de contactpagina.

 

 

Ik meld me aan

 

voor één of meer losse lessen (€ 15 per les)

 

als geïnteresseerde voor een breicursus in Groningen en omgeving. Aanmelding als geïnteresseerde is vrijblijvend. Wanneer er 3 à 4 mensen op de wachtlijst staan probeer ik in overleg met de deelnemers een geschikte tijd en plaats af te spreken voor een cursus.

Wil je hieronder aangeven welke tijd en plaats je goed zouden uitkomen of voor welke losse lessen je je aanmeldt:

 

persoonlijke gegevens

naam:
straat + huisnummer:
postcode + woonplaats:
telefoon:
e-mailadres:

 

niveau en interesse

Voor de voorbereiding voor de cursus vind ik het prettig om alvast een indruk te hebben van het niveau en de interesse van de cursisten. Wil je dit hieronder in het kort omschrijven? Een paar korte aanduidingen zijn voldoende. Het gaat er vooral om dat ik wat aanknopingspunten heb om de eerste les voor te bereiden. De rest wordt tijdens de cursus wel duidelijk.

niveau - kun je al breien en zo ja, hoe lang brei je al, welke technieken beheers je zoal:

interesse - wat zou je graag willen leren tijdens de cursus:

 

Ik wil graag op de hoogte blijven van breinieuwtjes van De Paradijsvogel

 

 

 

start cursussen

start Breierij